Veelgestelde vragen

 Pickup & return
Bij het aanmelden van uw schademelding heeft u in de laatste stap de mogelijkheid om te kiezen tussen ophalen toestel op locatie of toestel afgeven bij een UPS Access Point. Na het afronden van uw schademelding ontvangt u een e-mail met als bijlage het UPS-verzendlabel. Pak het toestel goed in, print het label uit en plak deze op de verpakking. Vervolgens komt, afhankelijk van uw keuze, UPS het toestel ophalen of kunt u het toestel afgeven bij het aangegeven UPS Access Point.
Het verzendlabel word in eerste instantie altijd met behulp van e-mail aan u verzonden. Mocht u deze om een of andere reden niet ontvangen hebben, dan kunt u het verzendlabel altijd downloaden op uw persoonlijke reparatie pagina.
De waarde 1kg is een standaardwaarde, deze heeft geen invloed op de zending en hoeft zodoende niet aangepast te worden.
Op uw persoonlijke reparatiepagina kunt u onder het kopje 'Retourgegevens' zelf uw retourgegevens wijzigen.
 Privacy & data
SmartPhort adviseert altijd om vooraf een back-up te maken van de gegevens op uw toestel. Een groot aantal modellen smartphones en tablets zullen namelijk bij binnenkomst worden hersteld naar de fabrieksinstellingen. Dit is van belang om de toestellen na reparatie optimaal te kunnen testen en zodoende een juiste werking te garanderen.

De meeste fabrikanten bieden software aan waarmee u op een makkelijke en gebruiksvriendelijke manier een back-up kunt maken van de gegevens op uw toestel. Wij verwijzen u hiervoor graag door naar de website van de fabrikant.

Apple: iTunes
Huawei: HiSuite
Samsung: Smart Switch
Sony: Xperia Companion

De fabrieksgarantie op uw toestel blijft ten aller tijden behouden. Indien u een storing ondervindt aan uw toestel na een repartie kunt u direct contact met ons opnemen.
 Reparatie

De doorlooptijd van het schademeldingsproces is afhankelijk van het type toestel dat u inzendt en de schade aan het toestel. De gemiddelde doorlooptijd bedraagt drie werkdagen exclusief pick-up en return.

Hou bij het insturen van een laptop rekening met een langere doorlooptijd in verband met de levertijd van laptoponderdelen.

U ontvangt een e-mail met een link naar uw persoonlijke reparatie pagina. Mocht u niet meer in het bezit zijn van een e-mail met een verwijzing naar uw reparatie pagina, dan kunt u via de home pagina aan de hand van uw persoonlijke gegevens uw reparatie pagina openen.
Als uw merk of model niet staat vermeld bij het aanmelden van uw schademelding, dan mag u kiezen voor de optie ‘Onbekend’. Wij zullen vervolgens bij ontvangst van uw toestel het merk en model correct aanvullen.

In het geval van een eigen risico betaling starten wij voordat de betaling is voldaan al met de reparatie. Dit doen wij om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden. In het geval van een eventuele meerprijs betaling starten wij met de reparatie nadat er expliciet akkoord is gegeven.

Voor alle toestellen geldt dat ze pas worden verzonden nadat de betaling is voldaan.

U kunt de status van uw reparatie volgen op uw persoonlijke reparatiepagina.
Helaas hebben wij geen service waarbij we leen toestellen aanbieden.

Wat klanten van ons vinden

17-09-2019
Gewoon duidelijk, goede afhandeling zonder poeha!
17-09-2019
Vriendelijke mensen. Snelle service
17-09-2019
Duidelijk, snel en vriendelijk
16-09-2019
Prima service en snelle afhandeling.
16-09-2019
goed bereikbaar, duidelijke communicatie, vriendelijke medewerkers, deskundige mensen. Ben tevreden. geen verbeterpunten goed is goed
16-09-2019
Nieuwe display is netjes geplaatst. Het is niet tezien dat er aan het toestel gerepareerd is. Het scherm is egaal/niet vlekkerig en reageert goed. Kortom tevreden met de reparatie.
15-09-2019
Nette afhandeling! Iphone x perfect gemaakt
15-09-2019
Super goed gerepareerd! Scherm en batterij zijn vervangen, telefoon is als nieuw!
15-09-2019
Top werk top service
12-09-2019
Reparatie is goed en vlot uitgevoerd. Service was prima.

Nieuws @ SmartPhort

2019, Het Jaar Van Besparing!

Nu al een grote besparing realiseren over 2019? Lees snel verder hoe!

Lees verder
SmartPhort en InShared interview voor het AM Magazine

Toegevoegde waarde creëren met expertise- en reparatiespecialist SmartPhort

Lees verder
Nieuwsbrief april 2018

New replacement, besparing & Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Lees verder
Nieuwsbrief december 2017

Privacy en data waarborging, handelingskosten en gewijzigde openingstijden.

Lees verder
Nieuwsbrief augustus 2017

iPhone 5s, iPhone 6 & iPhone 6s prijzen verlaagd. Samsung telefoons naar fabrieksinstellingen. Omruilprocedure Apple toestellen.

Lees verder
Nieuwsbrief juli 2017

BNR te gast bij SmartPhort. Uitbreiding schade expertise.

Lees verder
Nieuwsbrief december 2016

Eindejaars groet & gewijzigde openingstijden.

Lees verder